CATEGORIE 3. WERK EN ONDERNEMEN

Anna-Maria Carbonaro

Deze powervrouw is oprichtster van Alacritas en bedenker van onder andere het Gelukshuis. Als sociaal ondernemer is Anna-Maria al bijna 15 jaar actief in Rotterdam. Begonnen als opbouwwerker is zij in 2008 als ZZP-er verder gegaan. Al verschillende projecten zijn de afgelopen jaren de revue gepasseerd, o.a. Proeftuin Feijenoord, het Gelukshuis, GEWELD(dad)IG Filmfestival, Kind010 en diverse projecten rondom community building. De kracht van Anna-Maria ligt in het verbinden, versterken en doen ontstaan van nieuwe netwerken, waarbij betrokkenen enthousiast worden gemaakt om zelf het heft in handen te nemen.

 


Maaike Dogan

Deze horeca-topper is al jaren actief in het Rotterdamse. Gestart bij Herman den Blijker runt ze nu haar eigen toko's in de Markthal en de Witte de With. Haar hart zit in de zaken en ook bij haar personeel. Echt een vrouw uit duizenden. 


Tini van de Wetering

Tini verweeft haar ondernemerschap met haar passies: de natuur en Japan. Zij is senior coach voor ondernemers, ondernemende professionals en teams bij het ontwikkelen van lef, creativiteit, het werken in het ritme van de seizoenen en natuurlijk leiderschap. Zij is mede-eigenaar van Shofukan in Oud-Charlois, een centrum en vergader locatie waar jong en oud de Japanse cultuur van binnenuit kan beleven. Tini geeft er ikebana. Twee werelden bij elkaar brengen, bruggen slaan en inspireren: daar gaat het haar om.