Nominatie Vrouw van het Jaar 2022

 

 

Hierbij presenteren wij u het nominatieformulier voor de verkiezing van 2022. Via dit formulier kunt u één of meerdere Powervrouwen nomineren die volgens u de begeerde titel Rotterdamse Vrouw van het Jaar’  verdient. Nomineren is mogelijk van 24 januari t/m 11 februari. 

Dit jaar hebben wij 4 categorieën gedefinieerd:

1. Natuur & Milieu & Wetenschap
2. Politiek & Maatschappij & Welzijn
3. Werk & Ondernemen
4. Kunst & Cultuur

Dit formulier biedt de mogelijkheid om max 6 powervrouwen te nomineren. U kunt dus meerdere vrouwen in dezelfde categorie nomineren. Kent u zelfs meer dan 6 vrouwen, dan kunt u dit formulier voor een tweede keer invullen. Let wel: één nominatie telt niet als stem. Vanaf 18 februari t/m 28 februari kan er gestemd worden. Het is dus belangrijk dat u dan weer terugkomt om uw stem uit te brengen.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De motivatie helpt ons om de powervrouw beter te leren kennen ter voorbereiding op haar presentatie voor de stemronde. Tevens zullen we de powervrouw ook moeten contacten in verband met verkrijgen van toestemming voor presentatie op onze website. Deze informatie wordt uiteraard niet gepubliceerd.

Succes en veel plezier!