Avond programma

Voor de avond hebben we het volgende programma samengesteld:

19:00 – 20:00 | Talkshow

Een viertal vrouwen met verschillende achtergronden worden uitgenodigd om tijdens de talkshow hun visie op actuele thema’s te delen, geleid door onze de talkshow host Wilma Kun.

Ida Broekhart

A visual artist & blogger with a special interest in sustainability and textiles. She used to work with young adults at  multicultural high schools in big cities.

Roos Khelewan
Roos is geboren in Paramaribo en getogen in Rotterdam Zuid. Na 6 jaar werken in de re-integratie ging zij werken met jongeren om juist te voorkomen dat een re-integratietraject nodig zou zijn. Sinds 2009 traint en coacht zij jongeren om ze te empoweren. Sinds 2005 is zij therapeut in de Indiase natuurgeneeskunde. Het holistische en preventieve karakter hiervan komt terug in al haar werk. In het bijzonder is zij begaan met het lot van jonge vrouwen. Haar eigen ervaringen blijken hieraan een mooie bijdrage te leveren.
De diversiteit in Rotterdam biedt een mooi platform om te kijken naar een inclusief heden en een inclusievere toekomst. Daar houdt zij zich dan ook graag mee bezig.
Shirley Cicilson
“Zichtbaarheid weerspiegeld het groeiproces”
Maatschappelijk geëngageerd in mensbeeld en mensvisie- en actieve betrokkenheid zijn ingrediënten voor zichtbaarheid en groei. Het vergezicht van Shirley Cicilson heeft betrekking op de opwaartse sociale –en economische mobiliteit van de ondernemende mens. Inspireren en faciliteren zodat kwaliteit van leven verduurzaamt. Daar is het haar te doen. Die kennis en kunde heeft ze te danken aan een boeiende loopbaancarrière en in politiek en bestuur. Want zegt ze, je kunt pas iets bereiken als je je er van bewust bent geworden dat je ergens naartoe wilt of ergens behoefte aan hebt. Een belangrijke en zichtbare aanscherping voor een sterk Samenleving en de wereld om ons heen!
– Directeur -en oprichter stichting “ZiZa!”
– Lid Rotary Rotterdam Feijenoord
– Lid Biografisch Genootschap
– Lid D66

20:00 – 20:30 | Bekendmaking Vrouw Van Het Jaar

De uitslag van de verkiezing 2020. Hierbij zullen wij bekend maken wie de winnaressen zijn van de 4 verschillende categorieën.

20:30 – 22:00 | Borrel